Sposób przygotowania

1. Zagnieść ciasto ( musi być twardsze niż to na pierogi) zrobić farsz : ugotować grzybki następnie odcedzić zimne zmielić wraz z surową rybą. Usmarzyć na złoto cebulkę na margarynie. wszystkie składniki połączyć ze sobą i przyprawić ( farsz ma być dobrze przyprawiony)

2. Ciasto cieniutko rozwałkować , wykrawywać małe kwadraciki dawać w środek farsz i sklejać na uszka. gotować w solonej wodzie . Podawać z czerwonym barszczem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetne są takie uszka z barszczem.
  • -1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Zdjęcie apetyczne i barszcz na pewno pyszny, ale opis mało staranny i niedokładny niestety
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    Wg mnie wszystko jest ok, opis jest w jak najlepszym porządku.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !