Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, zbić tłuczkiem i moczyć w serwatce 2 godziny, a następnie osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Na każdym kawałku mięsa położyć plasterek cebuli, jagodę jałowca, kawałek listka laurowego i przykryć plastrami boczku. Zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym , podlać wodą i olejem, piec w temp. 170 stopni. Co jakiś czas przewracać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    na zdjęciu(nie mojego autorstwa) są kotlety jakieś, a nie zrazy. to zdjęcie NIE przedstawia mojej potrawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !