Sposób przygotowania

Awokado przekroić na pół, usunąć pestkę, obrać ze skórki, pokroić i skropić sokiem z cytryny, aby nie ściemniało. Ogórka dobrze umyć i pokroić. Ser mozarella można porwać na kawałki lub pokroić. Sałatę Toscana połączyć serem mozzarella, awokado, ogórkiem, orzechami oraz pokrojonymi w ćwiartki pomidorami koktajlowymi. Całość delikatnie wymieszać, skropić sosem włoskim. Przed podaniem sałatkę posypać świeżo siekaną bazylią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza75

    jaka dobra sałatka taka jak lubię
  • 0
    img_20130717_161126
    Opublikowano

    Wiktoria29

    muszę zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Milena

    Wygląda zachęcająco :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !