Sposób przygotowania

mięsko kroimy w cienkie paseczki, przyprawiamy solą i pieprzem , nacieramy olejem z owoców czerwonej palmy. Ogórki kiszone oraz cukinię kroimy na średniej wielkości kawałeczki. Cebulkę kroimy na cztery części. Wszystkie składniki nadziewamy na długie wykałaczki do szaszłyków. Grillujemy około 15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pycha..
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tak samo myślę jak poprzedniczka :-)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tak samo myślę jak poprzedniczka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wyglądają
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczny widok !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak ja tęsknię już za takimi obiadami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !