Sposób przygotowania

Z pierwszych 5 składników pieczemy tradycyjny biszkopt.

Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cukier, sok z cytryny. Mieszając dodajemy wiórki kokosowe, mąkę i proszek. Przekładamy masę do formy i pieczemy 20 minut w temperaturze 180 stopni.

Ser mielimy. Dodajemy pozostałe składniki i ucieramy. Przekładamy do garnka i gotujemy masę max 3 minuty. Studzimy i przekładamy: biszkopt, masa serowy, placek kokosowy, masa serowa, biszkopt

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być dobry :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniammmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    poezja smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !