Przepis i sposób przygotowania na: stefanka
masa;
Zagotować mleko i wlać kaszę manną uprzednio rozrobioną w mleku.Ugotować kaszę i wystudzić.1margarynę utrzeć z 1szklanką cukru.Po łyżce dodawać kaszę i ucierać na masę,dodać zapach i sok z cytryny.
mąka | 3szklanki 1/2kg |
margaryna | 1i1/2 |
miód | 2łyżki 15dag |
Soda oczyszczona Prymat | 1łyżeczka |
cukier | 1szklanka i 4łyżki |
mleko | 1/2l |
kasza manna | 6łyżeczek |
cukier puder | 1szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: