Sposób przygotowania

Makę zmieszać z otrebami, cynamonem, cukrem i solą. Dodać mleko i dokładnie wymieszać. Dodać żółtko i wymieszac dokładnie. Białko ubić na sztywną pianę i delikatnie połączyć z resztą składników.
Smażyć na rozgrzanym oleju.
Podany z powidłami sliwkowymi smakuje rewelacyjnie :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    Rozumie, że ten omlet podaje się ze slodkimi nadzieniami?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Jakbyś doczytała przepis do końca, to byś zauważyła, że polecam ten omlet z powidłami śliwkowymi, ale można zjeść go również w wersji \"słonej\"
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Jakbyś doczytała przepis do końca, to byś zauważyła, że polecam ten omlet z powidłami śliwkowymi, ale można zjeść go również w wersji \"słonej\"
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mm pycha!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !