Sposób przygotowania

Jajka przekroić na połówki. Wydrążyć żółtka i je posiekać. Ugotować pieczarki posiekać w drobna kostkę, wycisnąć z nich pozostałą wodę. Pokroić drobno cebulę, dodać do żółtek i pieczarek po czym doprawić solą i pieprzem. Do dać trzy łyżki sosu chrzanowego.Wymieszać. Tak przygotowany farsz wkładać do wydrążonych połówek jajek. Całość przyozdobić majonezem i szczypiorkiem.( Przynajmniej ja tak robię).

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Ja Polewam Ketchupem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak przyjda niespodziewani goście, to mam co podać na stół, szybko można przygotowac.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !