Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kosteczkę tak jak ogórki; cebulkę drobno siekamy;
pieczarki czyścimy, obieramy i kroimy w kostkę; następnie wrzucamy do garnka; \"gotujemy\" do czasu aż odparuje woda (bez żadnego dodatku tluszczu); kiedy pieczarki się podduszą, woda odparuje dodajemy trochę maselka i podsmażamy chwilkę; studzimy na sitku;
wszystkie skadniki lączymy z 2 lyżkami majonezu;
obficie sypiemy pieprzem, ew doprawiamy solą

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszna sałatka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    lubię takie smaki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacja!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny pomysł
  • 5
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajnie, że ostro-kwaśne
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    plecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to pieczarka ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    pieczarka czuje się jak... \"ryba w wodzie\" :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !