Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Z podanych pierwszych 4 składników pieczemy tradycyjny biszkopt. Może to być również inny przepis na sprawdzony biszkopt.
Przygotowujemy masę kubusiową: sok gotujemy z budyniami.
Biszkopt przekrawamy na pół i przekładamy masą.
Galaretkę przygotowujemy wg przepisu podanego na opakowaniu. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy pokrojoną w kostkę galaretkę i przekładamy na placek.
Przed podanie wkładamy na czas stężenia do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Mi się bardzo podoba i mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się to upiec :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super wzglda
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam jest naprawdę pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie wygląda aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie wygląda aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !