Sposób przygotowania

Obrać ogórki, pokroić w kostkę, rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki. Ugotowane na twardo jajka obrać, pokroić w ćwiartki. Zsiadłe mleko lekko ubić trzepaczką, dodając po trochu zakwas z buraczków, pokrojone ogórki, rzodkiewkę i posiekany koperek ze szczypiorkiem. Posolić. Pozostawić w chłodnym miejscu. Przed podaniem położyć na talerzach ćwiartki jajek ugotowanych na twardo.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Chłodniki są super!
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !