Sposób przygotowania

Mąkę, 5 łyżek cukru i cukier waniliowy, proszek do pieczenia i margarynę posiekać nożem. Dodać 5 żółtek i śmietanę, zagnieść ciasto.
1/3 część ciasta włożyć do lodówki, resztę rozwałkować.
Na cieście rozłożyć starte jabłka.
Ubić pianę z 1 szkl cukru i proszkiem budyniowym, wymieszać wylać na jabłka.
Przykryć resztą pokruszonego ciasta.
Piec ok.50 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam szarlotki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja też:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !