Sposób przygotowania

Galaretki przygotować wg przepisów na opakowaniu. Twaróg i jajka dwukrotnie zemleć, połączyć z cukrem i galaretką cytrynową. Masło utrzeć, stopniowo dodawać cytrynową masę. Przełożyć do opłukanej zimną wodą tortownicy. Na masie ułożyć owoce, zalać je tężejącą galaretką i odstawić do lodówki na 5 godzin. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    sernika nie odmówię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    można również dać owoce do środka, w wierzch udekorować polewą- tak jak na zdjęciu!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    lubię sernik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    wygląda rewelacyjnie, choć dekoracja taka.. nie owocowa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !