Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem i dodawać po jednym jajku ucierając. Następnie dodać pozostałe składniki dobrze wymieszać i wylać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą tortownicy. Piec 45 min w 160 st

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    musi być dobry!
  • 3
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super ciasto na Święta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Nie jestem pewna, ale chyba robię identyczy, albo prawie identyczny:) To jest pyszne, jeszcze jak ciepłe ciasto się zawinie w folię czy torebkę to jest potem takie wilgotne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    żeby zawinąć w folię jeszcze nie słyszałam,ale niedługo święta więc na pewno to wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomity piernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja też piekę podobny tylko zwegierkowym dzemem , jest smaczny , wilgotny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    musi być pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !