Sposób przygotowania

Jabłka umyć, obrać, pokroić w ósemki, wyciąć gniazda. Polać sokiem z cytryny, by zachowały swój kolor. Jajka utrzeć z cukrem, aż przypominać będą puszystą masę. dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, cukrem i cukrem waniliowym. W wysmarowanej i wysypanej tortownicy ułożyć jabłka, zalać masą i piec 35-40 min w 190 stopniach. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    robię identyczny, taki jest najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Oj nie kuś...chyba trzeba lecieć w poszukiwaniu jabłek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, kawa już jest a ciacho trza upiec...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !