Sposób przygotowania

mięso umyć , pociąć na kotlety, rozbić tłuczkiem i posypać przyprawami, obtoczyć w mące, rozkłuconym jajku i obtoczyć w bułce tartej, smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo ładnie on wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    tradycyjny i wiecznie dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    bardzo lubię ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !