Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprucz ananasa miksujemy na jednolitą masę. Krażki ananasa zanużamy w cieście i smaażymy na zloty kolor .

Komentarze

  • -2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ale frykasy
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    i znowu to samo zdjcie mleka zamiast gotowej potrawy. zgłaszam do moderatora. w celu uzyskania wiekszej ilosci punktow postepujesz niezgodnei z regulaminem! w dodatku to samo zdjecie dałas juz do innego przepisu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny przepis,na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !