Sposób przygotowania

Zagotowujemy mleko z aromatem w rondelku. W drugim garnuszku ubijamy na parze żółtka z cukrem pudrem, dolewamy gorące mleko i ubijamy na małym ogniu, aż powstanie krem. Wlewamy alkohol, mieszamy, zdejmujemy z ognia. Umyte truskawki przekrawamy, układamy w salaterce i zalewamy ciepłym jeszcze kremem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aranka

    pysznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    cudowne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Trzeba wypróbować...zapowiada się smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Super wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ines

    musi byc pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ale pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aż mnie z głodu ściska na widok
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł na podanie truskawek
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    warto się skusić
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo smakowity kąsek. Aż wzroku nie mogę oderwać.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo smakowity kąsek. Aż wzroku nie mogę oderwać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !