Sposób przygotowania

1.Proszek budyniowy wymieszać z odrobiną mleka. Pozostałe mleko zagotować r solą i cukrem. Dodać rozmieszany proszek budyniowy, doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.

2.Garnek z budyniem wstawić do zimnej wody, często mieszać.

3.Jak tylko budyń będzie lekko ciepły dodać biały ser i śmietankę, Trzepaczką do piany ubić lekko gęsty krem.

4.Krem przed podaniem przełożyć do szklanych pucharków. Przybrać owocami i prażonymi migdałami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wygląda świetnie i na pewno tez tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to jest po prostu pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !