Sposób przygotowania

1. ananasa kroimy na 4 części, wykrajamy twardy rdzeń,
2. cukier z wodą i sokiem z limonki podgrzewamy na patelni aż uzyskamy karmel,
3. polewamy nim cząstki ananasa

Komentarze

  • 3
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacja!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    naprawde fenomenalnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    No tak rewelacja, wyszedł mi ananas w szkle..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Super szybkie i łatwe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zjadłabym teraz:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mmm.. jakie kuszące!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    naprawdę kuszace

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !