Sposób przygotowania

Przyprawy: oregano, bazylia, kolendra, pieprz, słodka papryka, ostra papryka, czosnek.
Umytą pierś z kurczaka przekroić w zdłuż, aby powstały dwa kotlety.
W małej miseczce wymieszać przyprawy z oliwą z oliwek i posmarować piersi z kurczaka.
Odstawić do lodówki na godzinę.
Dobrze rozgrzać patelnię grillową i położyć na niej zamarynowane piersi z kurczaka.
Zmniejszamy ogień i grillujemy, aż sie dobrze przyrumienią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Smakowita ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    też tak robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !