Sposób przygotowania

Warzywa umyc i obrac. Marchew zetrzec na tarce o dosc grubych oczkach. Cukinie, cebule i papryke pokroic w kosteczke, selera w cienkie paski, czosnek przecisnac przez praske. Kostke sojowa ugotowac w wodzie z vegeta, wedlug instrukcji na opakowaniu. Na patelni rozgrzac oliwe, wrzucic warzywa poza czosnkiem, przyprawic. Smazyc czesto mieszajac, na dosc duzym ogniu, do miekkosci warzyw - ok 25 minut. Gdy warzywa beda miekkie, dodac przecier pomidorowy, czosnek i ugotowana kostke sojowa, podsmazyc kilka minut, doprawic do smaku. Porcje na talerzu udekorowac pietruszka. Podawac na goraco.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ajajaj!!!!! Super!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawa alternatywa dla gulaszu
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    jeszcze soi nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    wygląda smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !