Sposób przygotowania

Jajka rozbić z cukrem, dodać dżem i roztopioną margarynę, mleko i wymieszać z mąką i proszkiem. Wlać na uprzednio przygotowaną blaszkę i piec w temperaturze 150 stopni przez 40 minut. Upieczone i ostudzone ciasto można polać polewą czekoladową i posypać smaczkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    zaciekawiła mnie najpierw nazwa, teraz samo ciasto - chyba spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychaaaa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    niesamowita nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Całkiem zapomniałam o tym cieście, a smaczne jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pewnie słodki??/
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pewnie słodki??/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    słodka nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajna nazwa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !