Sposób przygotowania

Ciasto;
Z mąki,jajek i wody zagnieść ciasto(jeżeli będzie się kleić dodać mąki).Rozwałkować ciasto i foremką do pierogów wycinać koła napełnić serem i zlepić.Do gotującej się wody wrzucić pierogi i gotować 8 min od wypłynięcia.Przed podaniem polać roztopionym masłem i posypać cukrem.
Nadzienie serowe;
Twaróg rozdrobnić widelcem dodać cukry,żółtko i wymieszać na końcu dodać rodzynki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    takich nie robiłam:) pycha muszą być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smak ciekawy ale falbanka jak z szablonu....piękna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię takie pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie pierożki na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !