Sposób przygotowania

Do garnka włożyć boczek , pokrojona włoszczyznę zalać 1,5 l. wody ugotować. Wywar przecedzić dodać żurek , pokrojony boczek , roztarty czosnek , sól , przyprawić pieprzem , majerankiem i podajemy z jajkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 6
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ,pyszny jest.
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ja też i sama kiszę!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawdę najlepsza zupka, mój ulubiony :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    wolę białą kiełbasę do żurka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    A ja lubię i z jajkiem i z kiełbaską :P
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    to moja zupa w piątki! pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    musi być smaczny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !