Sposób przygotowania

* fasolkę i obranego i pokrojonego ziemniaka ugotować w wodzie,
* obrane ząbki czosnku usmażyć w całości na głębokim oleju,
* dodać do zupy i gotować jeszcze kilka minut,
* w oleju, w którym smażył się czosnek, usmażyć makaron (musi być bardzo gorący, można sprawdzić jedną nitką makaronu czy już można go wrzucić- musi natychmiast robić się grubszy-wystarczy chwilka w oleju)
* zupę zmiksować, przyprawić, dodać musztardę,
* mieszać i chwilę podgrzewać,
* przelać do miseczek,
* dodać makaron, na wierzch zetrzeć trochę sera

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pomysłowo!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnaim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !