Sposób przygotowania

Mięso myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w kosteczkę i smażymy. Ryż gotujemy. Paprykę czerwoną i cebulę kroimy w kostkę. Z groszku, kukurydzy oraz fasolki wylewamy sok. Mieszamy razem. Szparagi oczyszczamy i gotujemy. Wszystkie składniki ze sobą mieszamy i wykładamy na patelnię z mięskiem smażymy ok 5 min , a następnie dusimy na bardzo małym ogniu ok 5 min. Doprawiamy do smaku, mieszamy i podajemy ciepłe. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Niebo w gębie :) Uwielbiam dania z ryżem i warzywami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Ryż jest bardzo zdrowy, a to danie jest wyśmienite.
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pychotka:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie obiadki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    lubię takie dania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !