Sposób przygotowania

Filety opłukać, osuszyć, polać sokiem sporządzonym z soku z cytryny, oliwy z oliwek, pieprzu i soli. Zawinąć w folię aluminiową i ułożyć na blasze. Piec przez 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do 150 stopni. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubie ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    mniaaam u mnie dziś karpik na kolację:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na obiad super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    to zdjęcie nie przedstawia mojej potrawy- to są smażone filety, a nie pieczone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    po obejrzeniu pewnego reportażu pangi już nie kupuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !