Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z mascarpone, truskawkami i czekoladą, czyli kalorie, kalorie, kalorie... :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
jaja | 3 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
ocet | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
serek mascarpone | 250 g |
jogurt grecki | 250 g |
cukier puder | 3-4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżeczki |
woda zimna | 40 ml |
truskawki | 400 g |
jogurt grecki | 150 g |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
woda zimna | 60 ml |
biała czekolada | 100 g |
śmietana 30% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
woda zimna | 40 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: