Sposób przygotowania

Żeberka myjemy kroimy na pasy . Z wszystkich składników robimy marynatę mieszając wszystkie składniki .Do marynaty wkładamy żeberka pozostawiamy na godzinę .POtem każde żeberko obsmażamy z obu stron .Układamy na blaszce i wkładamy do piekarnika na ok 20 min nakrywamy folią .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię :}
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    zebaerka w miodzie jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    wyglądają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    żeberka lubię ale bez miodu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej i to się da jeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej i do się da jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !