Sposób przygotowania

Ciepłą wodę wymieszać z cukrem i octem, dodać przecier pomidorowy i chrzan, dobrze ubić, wlewać powoli olej. Śledzie pokroić na 4-5 centymetrowe kawałki,układać w słoiku polewając sosem. Wstawić do lodówki na 12 godzin. Podawać jako tradycyjne śledzie w oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniammmmm
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam matiasty pod każdą postacią.
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawy przepis
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja bym to wolała zrobic z pangą :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne sa
  • 5
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    uwielbiam sledzire
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !