Sposób przygotowania

• filety pokroić w paski, przyprawić solą, pieprzem i chili, usmażyć na oliwie,
• zdjąć rybę z patelni,
• marchew i seler pokroić w cienkie słupki, wrzucić na tłuszcz po smażeniu ryby,
• chwilę smażyć, dodać kiełki, sól, pieprz, chili i sos sojowy, jeszcze chwilę smażyć,
• na talerzu rozłożyć warzywa z kiełkami, na wierzchu ułożyć, kawałki ryby, posypać potrawę sezamem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    Fajnie sie prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    wszystkie Twoje dania to prawdziwe dzieła sztuki!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    w pełni zgadzam się z Karoliną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    egzotyczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !