Sposób przygotowania

W malakserze rozdrabniałam łososia na miazgę( na 2 –ce przez ok. 10 sekund ) przy użyciu tnącego ostrza , dodając w ostatnim momencie olej , kilka kropli maggi i szczyptę pieprzu . A korniszony , cebulę i pieczarki na drobne kawałeczki ( na 1-ce przez 5 sekund każde z osobna ).
Podawać układając na łososiu żółtka i obkładając dekoracyjnie pozostałymi składnikami .

Jeśli robimy bez użycia malaksera to należy rozdrobnić łososia na miazgę , a korniszony , cebulę i pieczarki pokroić w bardzo drobną kostkę .Mięso łososia wymieszać z olejem .Doprawić maggi i pieprzem . Podawać j/w .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale kolorki na tym talerzu
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jakie ładne
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tatar z łososia jest super! też czasem robię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super wygląda!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pięknie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    nie przepadam za tą potrawą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !