Sposób przygotowania

kapustę szatkujemy i zalewamy litrem wody. dodajemy rosołem. Pozostałe warzywa obieramy i drobno kroimy. Wsypujemy do kapusty z przyprawą do bigosu i gotujemy ok. 20 min. Pod koniec dodajemy pokrojone w plastry pieczarki i kiełbasę. przyprawiamy do smaku i dodajemy pokrojona natkę pietruszki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !