Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane kotleciki z serem i pietruszką
Kroki postępowania
Doprawiamy podanymi przyprawami, wyrabiamy i zostawiamy na kilka godzin by mięso nabrało smaku.
mięso mielone wołowe | 250 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 2 szczypty |
pieprz | 2 szczypty |
sól do smaku | 3 szczypty |
papryka czerwona | 1/2 łyżeczki |
kolendra mielona | 3 szczypty |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ser żółty | 2 plastry 3cmx 4cm |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: