Sposób przygotowania

Umyć liście selerów, pokroić ogonki w cienkie krążki, w kostkę pokroić kwaszony ogórek i pomidor, paprykę w cienki makaronik. Surówkę przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wymieszać oliwę z musztardą i sosem oblać surówkę. Listki selera bardzo drobno posiekać i posypać nimi surówkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Chyba bęszie dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sałatka;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !