Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na 3 części. Każdą jedną z nich dowolnie nasączyć. Następnie przygotować budyń według przepisu na opakowaniu. Wystudzić go. Dodać do niego wiórki kokosowe i płatki migdałowe. Powstałą masą przekładać biszkopty. Na końcu ubić kremówkę z cukrem waniliowym i posmarować wierzch toru oraz boki. Dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Pysznie wygląda:) lubię torty:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    te smaki mi odpowiadają
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł na szybki i smaczny tort.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !