Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w plastry, zasolić na 15 minut, osobno zasolić cebulę. Z podanych składników przygotować zalewę, zagotować. Do gotującej zalewy dodać odciśnięte ogórki, cebulę - całośc gotować 3 minuty. Pod koniec dodać posiekaną natkę pietruszki. Przekładać do słoików i pasteryzować 5 minut.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Oddaję właśność dodaną do mojego przpisu i nie życzę sobie powtórek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    niestety to nie jest zdjęcie prezentujące podany przepis poneważ są to poprostu ogórki - z sałatką nie mają zabardzo nic wspólnego.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    znam podobną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !