BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

w liście ze składnikami nie wpisywałam ilości, ponieważ jest to sałatka - i każdy lubi coś innego w innych proporcjach ;)

Danie przywiezione z Hiszpanii - orzeszki pinii zastąpiłam pestkami dynii, gdyż tych nie mogłam dostać ;)

1. Liście szpinaku umyć, osuszyć i porwać.
2. Cebulę obrać, sparzyć i pokroić wedle uznania.
3. Pieczarki obrać, umyć, pokroić w ćwiartki (większe w ósemki) i podsmażyć chwilę na patelni.
4. Suszone pomidory wyjąć z zalewy, pokroić w paski i chwilę podsmażyć na patelni (ok. 3 min).
5. Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
6. Wszystkie składniki razem wymieszać. Skropić oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 1
    227372_104911419596857_5505332_n
    Opublikowano

    Milka100

    takiej nie jadłam, ale pewnie pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !