Składniki:
mąka tortowa | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
cukier | 3 łyzki |
mak | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat migdałowy | |
budyń bananowy | 2 szt |
mleko | 3 szklanki |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
winogrona | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
banan | 3 szt |
mąka tortowa | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
cukier | 3 łyzki |
mak | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat migdałowy | |
budyń bananowy | 2 szt |
mleko | 3 szklanki |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
winogrona | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
banan | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: