Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie i wystudzić. Dodać do mięsa mielonego. Cebulę drobniutko pokroić i połączyć z mięsem, ryżem, natką pietruszki i jajkiem. Dokładnie wyrobić. Doprawić vegetą, pieprzem i przyprawą. Wilgotnymi dłońmi formułować niewielkie kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis,ładne zdjęcie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ciekawe i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !