Sposób przygotowania

Skrzydełka podzielić na połówki, odciąć
końcówki (można użyć je np. do rosołu).
Mięso przełożyć do miseczki. Oprószyć solą,
pieprzem, majerankiem i przyprawą meksykańska.
Wlać olej, miód, drobno posiekaną cebulę i
pietruszkę. Wszystko dokładnie wymieszać,
najlepiej ręką, będziemy mieć wtedy pewność,
że skrzydełka są dobrze doprawione. Odstawiamy
do lodówki na co najmniej godzinę. Pieczemy
na złoto z obu stron, po około 20 min, z
każdej strony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszne..
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Szkoda, że ja nie jem mięsa.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    mniam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię takie smaki...super...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !