Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

1.Kurczaki podzielić na mniejsze cześci, włożyć do dużego garnka, dodać serca i żołądki, włoszczyznę, cebulę opalić na ogniem, całość zalać zimną wodą i gotować na malutkim ogniu jak na rosół, pod koniec posolić;
2.Wątróbke oczyścić, osuszyć. Drugą cebulę pokroić w piórka; Na patelni roztopić 2 łyżki masła dodać cebulkę,czosnek chwile podsmażyć poczym dodać wątróbke i smażyć ok. 15 minut. Po tym czasie odstawić do wystudzenia;


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    paulina2157

    apetyczny pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczny,domowy pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    wspaniały pasztet, zmierzam taki w najbliższym czasie zrobić!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    jak ładnie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Barbara13

    piękny i apetyczny pasztecik:),zabieram przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    bardzo ładny pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edith85

    wygląda smakowicie
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Narobiłaś mi smaka z tym pasztetem.
  • 1
    ela
    Opublikowano

    elka72

    Pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie pasuje ta sliwka w środku pasztetu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    apetyczny jest i w dodatku domowy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taki pasztet
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetyczny pasztet, domowy najsmaczniejszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    jejku poproszę kawałek wygląda tak apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !