Sposób przygotowania

Jabłka umyć, obrać i pokrajać w cząstki. Przygotowane jabłka włożyć do rondla, posypać cukrem, dodać masło i udusić do miękkości na wolnym ogniu Odstawić, dodać śmietanę i cukier waniliowy, oziębić w lodówce. Deser wyłożyć do salaterek, ozdobić świeżymi owocami lub konfiturami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to prawda, pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !