Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem dodać mleko, proszek do pieczenia, olej i miód
stopniowo sypać mąkę i ubijać (nigdy mąki nie mierzę)
ciasto ma mieć konsystencje ciasta na biszkopt
nakładać w nagrzaną gofrownice i piec ok 4 min
upieczone ustawiać pionowo żeby wyszła z nich para wtedy będą kruche, w innym przypadku mogą zrobić się gumowe
Podawać z bitą śmietaną i owocami sezonowymi
lub wedle własnego uznania

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    chyba zrobię sobie jutro
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Przyznam się szczerze że gofrów z miodem to jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładnie wyglądają ale ciekawe jak w smaku
  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !