Sposób przygotowania

Ogórek obrać, pokroić w grube plastry, obtaczać w mące, smażyć w gorącym oleju. Posolić. Podawać jako dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Muszę spróbować, ciekawe co wyjdzie.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    odważne
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    nie wiem czy coś z tego by wyszło...
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Jak nie spróbujesz,to się nie przekonasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !