Sposób przygotowania

Bakłażany kroimy w plastry 1 cm grubości, skrapiamy cytryna, przyprawiamy - odstawiamy na 30 minut. Odsączamy z wytworzonego płynu.
Panierujemy w mące jaju i bułce tartej, po czym smażymy na złoty kolor na patelni.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    apetycznie się prezentuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    muszą być pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawe jak smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo je lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fajne \"kotleciki\"
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowite!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !