Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z zielonych warzyw
*Intensywnie zielona zupa ugotowana z zielonych warzyw. Można ją przygotować zarówno ze świeżych jak i mrożonych warzyw. Ta na zdjęciu zrobiona jest ze świeżych warzyw.
brokuł | 150 gram |
groszek | 200 gram |
cukinia | 300 gram |
fasolka szparagowa | 150 gram |
por | 100 gram |
czosnek | 4 ząbki |
sól | do smaku |
cząber | do smaku |
masło | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Do podania: | |
zielony groszek | |
bulion warzywny | 1,5 litra |
cebula | 1 sztuka |
parmezan starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: