Sposób przygotowania

Papryczki obrać ze skórki i usunąć dokładnie gniazda nasienne. Następnie ubijać w moździerzu na jednolitą masę. Doprawić pieprzem i szczyptą soli, dodać oliwę i dobrze wymieszać albo zmiksować. Przed użyciem odstawić przynajmniej na 1 dzień.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    do czego tego używasz?
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Taka pasta jest idealna np do makaronów lub bezpośrednio na kanapki. Sama robię bardzo podobną :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    papryczki i czosnek myślę że może być ostro :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    nazwa obiecująca
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !