Sposób przygotowania

Pasztet utrzeć z masłem na jednolitą masę. Rzodkiewki umyć i dokładnie oczyścić, usuwając korzonki, drobno posiekać. Dodać posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Ewentualnie dosolić.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy przepis :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dipy są niezastąpione
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zgadzam sie z plocia :)
  • 5
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    interesujace
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !